<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=iso-8859-9" http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 9.00.8112.16490">
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>What phone is it, and has loadstone worked normally 
before?</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT> </DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Asking since think there's a setting under 
something like connectivity, or somewhere on some phones that blocks other apps 
from location information, etc.?</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT> </DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Stay well</FONT></DIV>
<DIV><BR>Jacob Kruger<BR>Blind Biker<BR>Skype: BlindZA<BR>'...fate had broken 
his body, but not his spirit...'<BR></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="BORDER-LEFT: #000000 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-LEFT: 5px; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">----- Original Message ----- </DIV>
  <DIV 
  style="FONT: 10pt arial; BACKGROUND: #e4e4e4; font-color: black"><B>From:</B> 
  <A title=yesiltas1981@gmail.com href="mailto:yesiltas1981@gmail.com">Ömer 
  Yeşiltaş</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>To:</B> <A title=loadstone@loadstone-gps.com 
  href="mailto:loadstone@loadstone-gps.com">loadstone@loadstone-gps.com</A> 
  </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Sent:</B> Monday, August 12, 2013 1:54 
  AM</DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Subject:</B> [Loadstone] create new point 
  problem</DIV>
  <DIV><BR></DIV>
  <DIV><FONT size=2 face=Arial>Hi all, a friend of mine is using loadstone but 
  he encounters an interesting problem nowadays. While creating a new point, the 
  options from commencement and save using current aren't available. Only save 
  option is available. When he saves the  point using save, he can not find 
  the point he saved. We checked if GPS signal is fixed and and found out that 
  signall is ok. We also removed the app, deleted the settings files and other 
  .ini files and deleted the database file and finally removed and reinstalled 
  the app but nothing changed. What else should be done to solve this problem? 
  İs there anyone who encountered such problem before?</FONT></DIV>
  <P>
  <HR>

  <P></P>_______________________________________________<BR>Loadstone mailing 
  list<BR>Loadstone@loadstone-gps.com<BR>http://www.loadstone-gps.com/mailman/listinfo/loadstone<BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>