<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-2">
<META content="MSHTML 6.00.2900.5890" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT size=2>I've noticed it as well.</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2>What's the problem?</FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">----- Wiadomoĥĉ oryginalna ----- </DIV>
  <DIV 
  style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color: black"><B>Od:</B> <A 
  title=yesiltas1981@gmail.com href="mailto:yesiltas1981@gmail.com">Ömer 
  Yeşiltaş</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Do:</B> <A title=loadstone@loadstone-gps.com 
  href="mailto:loadstone@loadstone-gps.com">loadstone@loadstone-gps.com</A> 
  </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Wys³ano:</B> 15 listopada 2009 00:10</DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Temat:</B> [Loadstone] adding new point 
  problem</DIV>
  <DIV><BR></DIV>
  <DIV><FONT face=Arial size=2>Hi all, when i try to add a new point on 
  loadstone, i enter the name and pass to the lattitude field and enter the 
  lattitude and try to pass to the longitude field but the lattitude field 
  becomes -90. the longitude field is also same. it turns to -180. </FONT></DIV>
  <P>
  <HR>

  <P></P>_______________________________________________<BR>Loadstone mailing 
  list<BR><A 
  href="mailto:Loadstone@loadstone-gps.com">Loadstone@loadstone-gps.com</A><BR>http://www.loadstone-gps.com/mailman/listinfo/loadstone<BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>