<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=iso-8859-1" http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 8.00.6001.18702">
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Hi Gang:</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>I am using a Nokia E71, the I-Blue gps receiver, 
and Loadstone V0.72.</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>On a recent excursion, I was obtaining an accuracy 
of between 1.5 and 1.8 metres.&nbsp; Whether or not I turned <FONT color=#ffffff 
size=2><FONT color=#ffffff size=2>WAAS/EGNOS on or off, loadstone was reporting 
a "three &nbsp;&nbsp;&nbsp; dementional differential GPS 
fix."</FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>If "three dementional GPS fix" and <FONT 
color=#ffffff>"<FONT size=2><FONT size=2>WAAS/EGNOS" are one and the same, why 
do I receive the same information even if <FONT color=#ffffff size=2><FONT 
color=#ffffff size=2>WAAS/EGNOS is turned 
off?</FONT></FONT></FONT></FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT color=#ffffff size=2 face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT color=#ffffff size=2 face=Arial>I was under the impression that this 
version of Loadstone would actually report <FONT color=#ffffff size=2><FONT 
color=#ffffff size=2>
<P>WAAS/EGNOS for the I-Blue receiver.</P>
<P>&nbsp;</P>
<P><FONT color=#000000>I appear to be missing something here.</FONT></P>
<P><FONT color=#000000></FONT>&nbsp;</P>
<P><FONT color=#000000>Any help would be appreciated all over the 
place.</FONT></P>
<P><FONT color=#000000></FONT>&nbsp;</P>
<P></FONT></FONT></FONT><FONT size=2 face=Arial>" He is no fool who gives what 
he cannot keep, to gain what he cannot lose. " <BR>Jim Elliot, 
</FONT></P></DIV></BODY></HTML>