<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.6001.18148" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hi all!</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Well I'm a bit late to catch up with this, but 
decided to install 0.71 today, after reading the release notes.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>No problems getting it going, bexcept for one 
curiossity that I can't understand. I had been using a database of points that I 
had used quite successfully over different versions and phones, but those points 
seem to have disappeared upon installing 0.71. Actually, I thought if there was 
a default database there, Loadstone found it and used it. So when I heard no 
points found, I thought perhaps I needed to load or import the default database. 
Neither seemed to make any difference. Why does it appear as if I am again 
running Loadstone for the first time? </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Otherwise, I am impressed with the improvements 
made. </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Using a Nokia E51, by the way. The mnemo feature 
works great, and I don't seem to be hearing repeats of earlier messages as 
frequently with this version as I did previously.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>When opening the programme after installation, it 
seemed to lock my phone up, but a reboot resolved that.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Cheers,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Dave</FONT></DIV></BODY></HTML>