[Loadstone] settings bug in loadstone new version 0.73

Shawn Kirkpatrick shawn at loadstone-gps.com
Sat May 15 10:11:56 BST 2010


Does this problem also happen in the key editor or just in settings? 
Unfortunately the development team doesn't have mobile speak to test with so 
we don't know about these problems in advance.

On Sat, 15 May 2010, Miranda wrote:

> Hello,
>
> I have exactly the same problem with my E71 and Mobile Speak 4.01, which is 
> the latest version.
> This never happened with previous versions of Loadstone, no matter which 
> release of Mobile Speak I used.
>
> Kind regards,
> Miranda
>
>
> ----- Original Message ----- From: "Shawn Kirkpatrick" 
> <shawn at loadstone-gps.com>
> To: <loadstone at loadstone-gps.com>
> Sent: Saturday, May 15, 2010 10:05 AM
> Subject: Re: [Loadstone] settings bug in loadstone new version 0.73
>
>
>> This is most likely a mobile speak bug. Try upgrading to the latest version 
>> of mobile speak and see if that fixes the problem.
>> 
>> On Sat, 15 May 2010, Jakob Rosin wrote:
>> 
>>> Hi!
>>> 
>>> I just downloaded loadstone new version. But the settings menu is not
>>> working. I own nokia e51 and mobile speach 4.01. It says me the tabs, but
>>> not list items. So it sais general, gps, etc, but it don't say what kind 
>>> of
>>> setting are there.
>>> 
>>> What's the problem?
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>> _______________________________________________
>> Loadstone mailing list
>> Loadstone at loadstone-gps.com
>> http://www.loadstone-gps.com/mailman/listinfo/loadstone 
>
> _______________________________________________
> Loadstone mailing list
> Loadstone at loadstone-gps.com
> http://www.loadstone-gps.com/mailman/listinfo/loadstone
>


More information about the Loadstone mailing list